Ankara üniversitesi diş hekimliği nde okuyorum ailem Adıyaman da onların yanında okumak istiyorum sizce Adıyaman tıp a geçmeli miyim

Ankara üniversitesi diş hekimliği nde okuyorum ailem Adıyaman da onların yanında okumak istiyorum sizce Adıyaman tıp a geçmeli miyim

Er Soruldu üzerinde 19 Mart 2017 EĞİTİM.
Yorum Ekle
8 Cevap(lar)

Yani demek istediğim iyi bı yerde diş mi yoksa normal bi yerde tıp mı lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Er üzerinde 20 Mart 2017 cevapladı.
Yorum Ekle

sen bu universite yılları içerisinde okuyayım ben diyorsan adıyaman tıp lakin bu yıllar tekrar elime gecmez ankaranın bana ders bilgisi dısında katacagı cok sey var diyorsan Ankara .TIP ismi cok cazip gelse de sehir de onemli

 

Onbaşı üzerinde 24 Mart 2017 cevapladı.
Yorum Ekle

Hmm anladım teşekkürler . Peki sizce mezun olduktan sonraki dönemde hem maddi kazanç hem de iş olanakları için hangi meslek daha iyi olur diş mı tıp mı

Er üzerinde 24 Mart 2017 cevapladı.
Yorum Ekle

yani tabiki tıp isminin büyüsü bambaska bir sey ama okul doneminde konferanslara ogrenci topluluklarına katılarak kendini geliştirme fırsatın Ankarada daha fazla hatta asırı fazla Adıymana kıyasla buna karsın diş hekimligini ankarada okumak tıbbı adıyamanda okumaktan bana gore zor. zor bir secim ama karar sana kalmıs mezuniyet sonrası donem kendini geliştirmene baglı  yaklasik olarak aynı maddi getiriyi saglayacaktır.

 

Onbaşı üzerinde 24 Mart 2017 cevapladı.
Yorum Ekle

Tamam . Çok teşekkür ederim gerçekten ilgilendiğiniz için

Er üzerinde 24 Mart 2017 cevapladı.
Yorum Ekle

rica ederim ne demek, başarılar:)

 

Onbaşı üzerinde 24 Mart 2017 cevapladı.
Yorum Ekle

Teşekkürler:))

Er üzerinde 24 Mart 2017 cevapladı.
Yorum Ekle

Bir şey daha sorabilir miyim. Şimdi ben birinci sınıfım Adıyaman tıp a yatay geçiş yapmak için bu seneki dersleri vermek zorunda mıyım. Çünkü merkezi puanımla geçecekmişim galiba yani bu sene sınıfta kalsam bile yine de seneye yatay geçiş yapabilir miyim .Bunlarla ilgili bilginiz varsa cevap verirseniz çok sevinirim

Er üzerinde 27 Mart 2017 cevapladı.
Yorum Ekle

Cevabın

Bu cevabı göndererek, kullanım koşulları ve gizlilik kurallarını kabul etmiş olursunuz privacy policy and terms of service.